Fotografen

Jeg er uddannet fotograf, og har igennem mange år udviklet og forfinet mine færdigheder og kvalitet, og kan derfor leverer den standard der forventes og kræves til alle opgaver.

Jeg beskæftiger mig med reklamebilleder, portræt og bryllupsfotografering – 3 forskellige fotografiske discipliner der hver især kræver særligt indblik i historiefortælling igennem billeder og film.

Til dig som erhvervsdrivende, er det alle de vigtige budskaber for dine produkter og din virksomhed der skal frem i billederne eller filmen.

Det er idag uhyre vigtigt med synlighed i medier og på sociale platforme, og at man fremstår interessant og meningsfuld for brugere der frekventere website eller sociale medier.

Til Brudeparret er det en billedeserie af den måske vigtigste dag i jeres liv, hvor grin, tåre og følelser skal fanges og historien fortælles.

I portrættet, skal du fremstå i den bedste udgave af dig selv, hvis det er til sociale medier, LinkedIn mv. eller måske et portræt af dig efter dine ønsker, hvor der er leget med spændende lys og poseringer.

Uanset havd du skal have produceret, vil interesse, tid og resurser være afsat til netop din opgave!

Jeg har studie på Sydfyn, men kommer hele landet rundt hvis opgaven kræver dette – der er ingen begrænsninger.

et fotografi ... at fange det øjeblik, hvor historien fortælles.