E
R
H
V
E
R
V

Fotografering af

Erhverv

Som erhvervsfotograf er det min fornemmeste opgave at skabe billeder, der repræsenterer din virksomhed som helhed. Jeg tilbyder derfor forskellige muligheder inden for erhvervsfotografi, herunder fotografering af de ansatte, arbejdsmiljø, til reklamebrug eller i forbindelse med begivenheder.

Professionel erhvervsfotografering giver jer ikke bare mulighed for at skabe et bedre indblik i virksomheden, men kan også bidrage til en større synlighed på fx de sociale medier.

Se mine

Referencer

Portrætfotografering

En stor del af en virksomhed er selvfølgelig de ansatte, og det er netop her portrætfotografering kommer på banen. Med professionelle portrætter kan vi skabe et godt indtryk af virksomhedens medarbejdere og ledere.

Disse portrætter kan ofte bruges på virksomhedens hjemmeside, men også i forbindelse med pressemeddelelser og andre officielle dokumenter.

Er du som privatperson interesseret i portrætfotografering, kan du læse mere om det her.

Arbejdsmiljøfotografering

Ønsker du at tiltrække potentielle kunder eller rekruttere nye medarbejdere, kan fotografering af arbejdsmiljøet være med til at skabe et godt indblik i virksomheden. Det kan fx være billeder af indretningen og omgivelserne, eller stemningsbilleder med de ansatte i deres daglige arbejdsgange.

Disse billeder kan fx bruges på hjemmeside eller sociale medier, hvor de kan være med til at skabe stemning og fortællinger. De kan være med til at fortælle, hvordan det er at samarbejde med jer for nye kunder, samt give et indtryk af arbejdsmiljøet for nye medarbejdere.

Begivenhedsfotografering

Afholder din virksomhed særlige begivenheder, som skal dokumenteres, kan det være en god idé at vælge begivenhedsfotografering. Med begivenhedsfotografering til erhverv, har I mulighed for at få dækket fx konferencer, seminarer, firmafester eller lignende arrangementer af en professionel erhvervsfotograf. Begivenhedsfotografering er dermed også en god mulighed for at give et indblik i din virksomhed.

Som erhvervsfotograf kommer jeg forbi i hele landet og dækker din virksomheds begivenhed. Efterfølgende kan I bruge billederne til fx pressemeddelelser, markedsføringsmateriale eller til sociale medier.

Reklamefotografering

Inden for erhvervsfotografering er reklamer også et velkendt område. Det kan være i forbindelse med ydelser eller produkter, din virksomhed tilbyder, eller hvis I ønsker at gøre mere reklame for virksomheden.

Med reklamefotografering har du mulighed for at få mere målrettede billeder til reklameformål. Billederne kan fx bruges i forbindelse med reklamekampagner eller andre former for markedsføringsmaterialer.

Tag

Kontakt

Hent prisliste

Udfyld formularen her, så får du adgang til min prisliste.