P
O
R
T
R
Æ
T

Fotografering af

Portræt

I dag kan et portrætfoto være mange ting, og der kan være mange grunde til, at du måske ønsker et portrætfoto. Det kan være, du ønsker et professionelt portræt i erhvervsmæssig sammenhæng – måske til din hjemmeside eller LinkedIn- eller Facebook-profil eller i forbindelse med jobsøgning.

Det kan også være til personlig og privat brug – fx ophæng derhjemme eller til eller personlig gave. Måske ønsker du flotte graviditetsbilleder eller bryllupsbilleder, som et evigt minde, eller portrætter til en modelportfolio. I den forbindelse tilbydes også printløsninger af billeder, samt indramning.

Se mine

Referencer

Portrætfotografering

Uanset om du ønsker portrætbillede i professionel eller personlig sammenhæng, kan der være mange overvejelser omkring det. Vil du fotograferes i studie eller på lokation? På kontoret eller ude i naturen?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en snak om dine behov – så finder vi den rette løsning sammen.

Personlig portrætfotografering til enhver lejlighed

At få taget portrætfotos kan for mange være grænseoverskridende. Det kan være svært at sidde i et fotostudie eller en anden lokation og vide, hvordan du skal begå dig.

Med mange års erfaring som fotograf sørger jeg for, at du føler dig tryg under fotograferingen, og jeg er klar til at vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal stå foran kameraet.

Som professionel portrætfotograf stræber jeg efter at få den bedste udgave af dig frem, uanset dine ønsker. Du er både velkommen i mit studie på Sydfyn, men jeg kører også gerne hjem til dig eller til en særlig lokation.

Tag

Kontakt

Hent prisliste

Udfyld formularen her, så får du adgang til min prisliste.