V
I
D
E
O

Fotografering af

Video

Du har sikkert hørt, at et billede siger mere end 1.000 ord. Desværre er det ikke altid nok, og det ser vi måske i stigende grad på de sociale medieplatforme.

Det er her, video og videoproduktion kommer på banen.

For virksomheder er videoproduktion en utrolig effektiv kommunikationsform, som kan bruges på mange måder. Bl.a. til at:

  • kommunikere budskaber
  • markedsføre produkter eller tjenester
  • skabe engagement hos målgruppen
  • oplære eller videreuddanne medarbejdere
  • og lignende

Du har dermed både mulighed for at bruge videoproduktion internt i din virksomhed, men også eksternt til dine kunder eller i andre sammenhænge. Mulighederne er mange.

Se mine

Referencer

Videoproduktion til virksomheder

Videoproduktion kan være en omfattende proces – og det kan måske virke uoverskueligt. Vi er med fra start til slut, så du kan trygt vælge Nicolajsen Foto & Film.

Når det gælder videomarkedsføring og videoproduktion, lægger vi ud med en dialog om jeres behov og formål med filmen. Her laver vi også en målgruppeanalyse, som bruges til udgangspunkt i et storyboard med tegninger til de enkelte dele af filmen. Derefter igangsættes optagelse, samt lydoptagelse på de aftalte sekvenser.

Vi sørger også for det praktiske som lokation, lys og lyd, samt evt. statister. Dertil sørger vi også for redigering og klipning, og til sidst præsenteres det færdige produkt for jer.

Videoproduktion hvor alle kan være med

For især mindre virksomheder kan videoproduktion virke som en dyr og besværlig affære – men det behøver det bestemt ikke være. Videoproduktion kan laves på mange måder, og der er også mulighed for billig videoproduktion.

Det kan fx være mindre produktioner til hjemmeside eller sociale medier, hvor der blot er behov for korte videoer med klare budskaber. Det kan fx være til Instagram eller TikTok, hvor det gælder om at være hurtig og kortfattet, men alligevel komme frem med budskabet på en fængende måde.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål og vil høre mere om videoproduktion.

Tag

Kontakt

Hent prisliste

Udfyld formularen her, så får du adgang til min prisliste.